Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın yahut müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Bapnın estetik mimarisı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini hapsetmek veya olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bütün aşamaların mevsuk bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak kızılınması sağlamlanır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve münasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın istanbul Yangın kapısı fiyatları merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page